Una fuita d’àcid clorhídric en una empresa de química alimentària de Martorell obliga a confinar 29 treballadors

El vessament està contingut a l'interior d'un tanc i com a mesura preventiva s'ha activat el Plaseqcat

Una fuita d’àcid clorhídric en una empresa de química alimentària de Martorell ha obligat a confinar 29 persones aquest dissabte al matí. El vessament s’ha produït a l’interior d’un tanc de la fàbrica, situada al número 6 del carrer Marie Curie, perquè una de les juntes d’una canonada s’ha trencat. L’incident s’ha produït cap a tres quarts de deu del matí i Protecció Civil ha activat el Plaseqcat com a mesura preventiva. Fins al lloc s’han desplaçat una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat que treballen per contenir la fuita. Cap persona ha resultat ferida.

Port de Tarragona