banner Generalitat

Mor un dels conductors del xoc frontal a Deltebre

Foto d'arxiu de l'actuació de Bombers a un vehicle que ha sortit de la via / Bombers Generalitat

L.V.P., de 82 anys i veí de Deltebre ha mort com a conseqüencia de les ferides patides ahir en un accident de trànsit ocorregut al punt quilomètric 4,9 de la T-340 a Deltebre (Baix Ebre). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 13.07 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència del xoc, els conductors dels dos turismes van resultar ferits, un greu i un menys greu, i van ser evacuats a l’Hospital Verge de la Cinta, on aquesta matinada, un d’ells ha acabat morint.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració de les víctimes, i l’helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona