Quatre veïns de Reus, ferits en un accident mortal al Pont de Suert

Foto: SEM / @UcabRibagorza

Moisès Peñalver .-Quatre reusencs van patir ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta ocorregut dissabte a la tarda al Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, quatre persones van ser ateses després de l’accident, ocorregut a les 17.40 h. Tres d’elles van ser traslladades en un primer moment a Viella, i posteriorment a l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida. Un dels ferits va ser ingressat a un centre hospitalari de l’Aragó, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques. Un altre ferit crític, el conductor de la furgoneta, hauria mort hores després de l’accident i d’haver entrar en estat de coma, segons fonts extraoficials.

L’accident es va registrar al punt quilomètric 116,500 de l’N-230 quan els residents a Reus tornaven d’Andorra, segons fonts properes a la família. Efectius d’emergència d’Osca i de Catalunya van atendre el fet, ocorregut en el límit entre les dues comunitats. Es desconeix encara la identitat i veïnatge de la víctima mortal de succés.

Port de Tarragona