Encasta el vehicle contra la comissaria de Mossos de Ripoll mentre esperava posar una denúncia de matinada i begut

Té 45 anys i se li imputa un delicte de danys, d’atemptat contra agents de l’autoritat i contra la seguretat viària

ACN/SAP-FEPOL

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 45 anys i veí de Ripoll com a presumpte autor d’un delicte de danys, d’atemptat contra el agents de l’autoritat i contra la seguretat viària per conduir temeràriament. Ha passat a les cinc de la matinada d’aquest dimecres. L’home, que presentava símptomes d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques, s’ha dirigit a la comissaria per presentar una denúncia. Al cap d’uns minuts i mentre esperava a fora de l’edifici, ha engegat el seu vehicle i l’ha encastat a la porta principal de la comissaria. En aquell moment, no hi havia cap persona en aquesta zona de la comissaria i ningú ha resultat ferit.
Tot seguit, agents del cos l’han detingut i s’ha comprovat que només havia ocasionat danys a l’entrada de la comissaria de Ripoll. El detingut, de 45 anys i sense antecedents, és de nacionalitat marroquina i veí d’aquesta localitat. En les properes hores passarà a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll.

Des del sindicat SAP-FEPOL, han lamentat l’incident tot dient que «posa novament sobre la taula la manca de seguretat a algunes comissaries del territori» com vénen denunciat «per activa i per passiva», han assenyalat per les xarxes socials.

Port de Tarragona