Els Mossos detenen dues persones per l’incendi forestal al Coll Redó de Tortosa

Les flames han afectat 2,43 hectàrees de superfície

Un agent rural investiga l'origen del foc.

Els Mossos han detingut dues persones aquest dijous com a presumptes responsables de l’incendi que entre ahir i avui ha cremat 2,43 hectàrees de superfície forestal a la zona del Coll Redó de Tortosa, al límit del Pla Especial d’Interès Natural (Pein) Serra del Boix-Cardó. El cos de seguretat atribueix als dos individus un delicte d’incendi forestal per imprudència. Els Bombers han donat per extingit el foc aquesta tarda. Una desena de dotacions dels Bombers han reforçat les tasques al llarg del dia en tot el perímetre afectat per l’incendi. A l’indret també s’han desplaçat efectius dels Agents Rurals, dels Mossos d’Esquadra, de la Creu Roja i una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu, entre d’altres.

Port de Tarragona