Detenen dos homes que feien un forat a una paret per robar en una perfumeria de l’Hospitalet de Llobregat

Els arrestats volien entrar a l'establiment a través de la sala de comptadors d'un edifici del costat

arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts dos homes, de 30 i 40 anys i veïns de Badalona, per haver intentat entrar a robar en una perfumeria de l’Hospitalet de Llobregat fent un forat en una paret.

La policia va rebre l’avís d’una veïna de l’avinguda Miraflores que alertava que escoltava cops molt forts, similars als d’un martell, i advertia que recentment hi havia hagut un intent de robatori a la zona. En arribar, els agents van accedir a l’escala interior de l’edifici i van veure dos homes fugint escales amunt, als quals van detenir al cap de pocs metres. La policia va comprovar que havien accedit a la sala de comptadors per fer un forat a la paret que els permetés entrar a la perfumeria de la finca veïna. Els Mossos els van comissar tot el material que havien utilitzat per intentar cometre el robatori: una clau genèrica per obrir habitacions de comptadors, dotze tornavisos, un martell, dues palanques tipus pota de cabra, tres parells de guants, un bec de lloro i una lot.

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa a establiment comercial. Els arrestats acumulaven 28 antecedents policials, molts d’ells per robatoris. Després de passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs

Port de Tarragona