Detingut a Hospitalet de l’Infant un fugitiu buscat per un homicidi a trets a Alemanya

Un dels arrestats estava buscat per Alemanya després disparar en vuit ocasions contra la seva víctima a l'interior d'un restaurant, sent localitzat a la localitat de Hospitalet de I`nfant amb documentació falsa

CNP

La Policia Nacional, en col·laboració amb la BKA d’Alemanya i la Policia Local de la localitat tarragonina de Hospitalet de l’Infant, han detingut un fugitiu a què li constava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament interposada per les autoritats alemanyes per un suposat homicidi en el qual la víctima va morir després de rebre un tret al cor.

Documentat com a ciutadà d’origen grec

Les investigacions sobre el primer dels fugitius detinguts van començar
el passat 24 d’agost, quan la Policia Nacional va rebre una informació
de la BKA alemanya sol·licitant la seva localització i detenció.
Després la confrontació i peritatge de les empremtes aportades, es va poder determinar que coincidien plenament amb les d’un individu que residia amb identitat grega a la localitat tarragonina de l’Hospitalet de l’Infant. des
llavors, els agents encarregats de la investigació van realitzar contínues
comprovacions en els voltants de el domicili, on van localitzar a l’
fugitiu alemany, que en aquells moments portava un document d’identitat
grec amb foto inclosa.

Els fets pels quals era buscat es remunten a el 7 d’agost de 2019,
quan el detingut va entrar en un restaurant d’Alemanya i va disparar en vuit ocasions a la seva víctima. Dels quatre impactes que va rebre, un li va travessar el cor, morint dessagnada. Les autoritats alemanyes li van imposar una pena de cadena perpètua.

Port de Tarragona