Confisquen més de 15.000 piles falsificades que es venien a comerços del Baix Ebre i Ribera d’Ebre

Corresponen a imitacions de primera qualitat de marques reconegudes en el mercat

La Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de l’Ametlla de Mar, ha confiscat 15.300 unitats falsificades d’una coneguda marca que es distribuien a establiments comercials de les comarques del Baix Ebre i Ribera d’ebre.

Amb motiu dels serveis propis de l’especialitat que es duen a terme per prevenir la comissió d’il·lícits relacionats amb la propietat industrial i intel·lectual, durant el mes d’agost va ser detectat un establiment en el qual es trobaven exposades per a la venda diferents models de piles que infonia sospites sobre la seva autenticitat, per la qual cosa davant el fet que s’estigués comercialitzant productes falsificats, va ser requerida la presència de la titular de el comerç perquè acredités la legal procedència dels articles, manifestant no disposar de cap tipus de document legal de compra.

Inspeccionat detingudament el material que es trobava a la venda, es va poder apreciar que era gènere falsificat, procedint a la intervenció de la mateixa, el qual després de ser examinat posteriorment per un perit de la marca víctima del plagi, es va comprovar que era una falsificació dels originals. Per al que havien emprat estampacions i noms de la marca original si coneixement i autorització d’aquests.

Port de Tarragona