Més de 10 quilòmetres de retencions a l’AP-7 a Montmeló després que un camió hagi bolcat

S'està treballant per retirar el vehicle i es manté obert només un carril en sentit sud

arxiu

L’AP-7 registra més de deu quilòmetres de retencions a l’alçada de Montmeló, en sentit sud després que un camió hagi bolcat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’accident ha obligat a fer desviaments cap a Granollers i també provoca aturades en vies properes com la C-17 a Mollet del Vallès (dos quilòmetres), la C-35 a Montmeló (quatre quilòmetres) i la C60 a la Roca del Vallès (quatre quilòmetres). En l’accident s’hi han vist implicats el camió, que no ha perdut la carrega, i dos vehicles més. Tres dotacions de Bombers de la Generalitat s’hi han desplaçat fins al lloc. S’està treballant per retirar el camió i es manté obert només un carril en sentit sud.

Port de Tarragona