52 usuaris i 3 treballadors infectats en un brot de coronavirus a la residència Ítaca-Fortuny de Reus

Els Bombers ajudaran en les tasques de sectorització, mobilització de llits i desinfecció

Foto: Inforesidencias

52 usuaris i 3 treballadors han resultat infectats per un brot de covid-19 a la residència Ítaca-Fortuny de Reus, segons ha informat el Departament de Salut. El centre té 69 residents. La majoria dels infectats presenten símptomes lleus o són asimptomàtics. Salut explica que els resultats s’han obtingut a partir de cribratges periòdics de seguiment que l’equip d’Atanció Primària fa als professionals de la residència. En aquests cribratges es van detectar 3 treballadors positius asimptomàtics, fet que va motivar les proves a tots els usuaris de la residència i a la resta de la plantilla. Salut també informa que els Bombers ajudaran en les tasques de sectorització de la residència movent llits i desinfectant.

Està previst que aquest divendres tècnics de Salut Pública visitin la residència per fer assessorament i revisió de circuits, sectorització i utilització d’Equips de Protecció Individual (EPI).

Aquesta tarda es dotarà la residència de manera preventiva amb quinze concentradors d’oxigen, amb l’objectiu de mantenir els usuaris a la residència.

Port de Tarragona