Mor una veïna de Barcelona de 79 anys en un xoc entre un camió i el cotxe en el que viatjava, a Vila-seca

El conductor del turisme està ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

SCT

F.V.F., una dona de 79 anys i veïna de Barcelona, ha perdut la vida aquest dijous en un accident de trànsit al quilòmetre 258 de l’AP-7, al terme municipal de Vila-seca. Per causes que s’investiguen hi ha hagut una col·lisió per envestida entre un turisme i un camió quan circulaven en sentit sud. La víctima mortal és la passatgera davantera del turisme, mentre que el conductor ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Arran del sinistre s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. Amb aquesta, són 90 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària de Catalunya en el que portem d’any.

Port de Tarragona