Argimon ingressa a l’hospital a causa de la covid-19

Va donar positiu dilluns passat en ser contacte estret d'un convivent

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya el 3 de setembre del 2020. / Miquel Codolar

El secretari de Salut Pública de la Generalitat i director de l’Institut Català de la Salut (ICS), Josep Maria Argimon, ha ingressat aquest divendres en un hospital públic a causa de la covid-19, segons ha informat el Departament de Salut. La mateixa font indica que el càrrec sanitari del Govern roman «estable». Argimon va donar positiu dilluns passat en ser contacte estret d’un convivent. El secretari de Salut Pública ha volgut donar les gràcies a tothom per les mostres de suport i escalf rebutes, i ha agraït la «discreció i la comprensió» durant aquests dies.

Port de Tarragona