banner Generalitat

Un ferit per arma blanca al coll i un detingut en una baralla entre un grup de joves a Cornellà

La víctima està ingressada a l'hospital de Bellvitge

Foto: Captura del video publicat a Twitter per @punsix

Un jove de 23 anys ha resultat ferit per arma blanca aquest divendres a la nit en el marc d’una baralla que ha tingut lloc a Cornellà de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra han detingut un altre jove com a presumpte autor de l’agressió. Segons ha pogut saber l’ACN la víctima ha rebut la ganivetada al coll. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou al voltant de l’avinguda Línia Elèctrica, a prop de la comissaria de la Policia Nacional. Pel que sembla, víctima i detingut es coneixien, atès que els companys del ferit han identificat de seguida davant dels mossos que s’han adreçat a l’indret qui havia estat el presumpte autor de la ganivetada. El jove ha quedat detingut.

Port de Tarragona