Quatre ferits, tres de gravetat, en un accident entre tres motos a Sant Julià de Ramis

El conductor d'una de les motocicletes no hauria respectat un senyal d's

Imatge facilitada per Bombers de la Generalitat d'una excarceració. / Arxiu

Quatre persones ferides, tres de gravetat, en un accident entre tres motocicletes a l’N-IIa a Sant Julià de Ramis (Gironès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut pels voltants de les 10.30 hores d’aquest dissabte al quilòmetre 726 de l’N-IIa. Segons les primeres investigacions, una de les motocicletes s’hauria saltat un senyal d’stop i hauria provocat l’accident amb les altres dues. Els tres ferits de gravetat han estat traslladats en ambulància pel SEM a l’Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el ferit menys greu ha estat evacuat a l’Hospital Santa Caterina de Salt. L’N-IIa ha estat tallada més de dues hores a la zona i s’han fet desviaments per l’interior de la població.

Accidents a Constantí i Roda de Berà

Diari Més publica que un cotxe ha bolcat a les 16.33h d’aquesta tarda a la TP-7225 al seu pas pel terme municipal de Constantí. El vehicle, que havia quedat en posició invertida, ha estat recuperat pels Bombers per tal que la grua pogués emportar-se’l.

El segon accident ha tingut lloc a les 16.47h quan un vehicle ha sortit de la via a la TP-2041 al seu pas pel municipi de Roda de Berà. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’extreure el conductor pel maleter, ja que havia quedat atrapat dins del vehicle.

Port de Tarragona