Avanç / El jutge imposa una ordre d’allunyament a la dona de Mainat, que no podrà aproparse a menys d’un quilòmetre dels seus fills i del productor televisiu

Josep Maria Mainat.


M. Peñalver / El productor de televisió Josep María Mainat ha comparegut avui davant el titular del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona en la condició de víctima dins del procés obert per homicidi en grau de temptativa contra qui és la seva dona, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Segons les mateixes fonts, un cop ha declarat, s’ha celebrat compareixença per modificar les mesures cautelars vigents sobre la investigada. El magistrat ha acordat mantenir la situació de llibertat provisional amb obligació de compareixença periòdica davant l’autoritat judicial, imposar allunyament mínim de 1.000 metres del senyor Mainat i dels fills que tenen en comú, retirada de passaport (que ja ha estat aportat) i prohibició de sortida del territori nacional, informa el TSJC.

La causa està oberta per homicidi en grau de temptativa.

Port de Tarragona