El toc de queda a Catalunya serà finalment entre les 22 i les 6 hores i els establiments hauran de tancar a les 21

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, es dirigeix a la reunió del consell executiu extraordinari del 23 d'octubre del 2020, amb el conseller d'Educació Josep Bargalló. / Rubén Moreno

El Govern contempla excepcions, especialment per permetre desplaçaments de tornada a casaACN Barcelona .- El toc de queda a Catalunya serà finalment entre les 22 i les 6 hores, segons ha informat el Govern, que apunta que els establiments oberts al públic hauran de tancar a les 21 hores. El Govern contempla excepcions, especialment per permetre els desplaçaments de tornada a casa. Les comunicarà en roda de premsa a les 18 hores, després de la reunió del Procicat, prevista per a les 16. A més, aquest migdia s’ha reunit el Comitè Executiu de Crisi per a la covid-19. A les 13 hores, el vicepresident amb funcions de president, la consellera portaveu i els titulars d’Interior i Salut s’han reunit amb representants del món local. Abans del Procicat hi haurà una nova reunió del comitè de crisi.

Port de Tarragona