Josep Lluís Carod-Rovira es recupera d’una intervenció quirúrgica a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

La seva família agraeix les mostres de suport però també demana que es respecti la seva intimitat

Foto: Núria Julià

L’exvicepresident del Govern i exlíder d’ERC, Josep Lluís Carod Rovira, es recupera d’una intervenció quirúrgica a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Així n’ha informat aquest diumenge la seva família, que ha explicat que va ser sotmès a una operació per tal d’extirpar-li un tumor. «Va anar bé i ara mateix s’està recuperant, ingressat en aquest centre hospitalari» han apuntat, pendents de «l’evolució del postoperatori» en els pròxims dies. En aquest mateix comunicat, la família ha agraït les mostres de suport rebudes, que «els animen, els encoratgen i els ajuden en aquests moments complicats».
Això sí, també han demanat que es respecti la intimitat que requereix «una situació tan personal» com és la malaltia «d’un ésser estimat». «N’estem segurs que ben aviat Josep Lluís tornarà a l’activitat normal i haurà superat aquest mal tràngol» afegeixen.

Port de Tarragona