Detinguts David Madí, Oriol Soler i Alay en un operatiu de la Guàrdia Civil contra empresaris propers al procés

Se'ls investiga per malversació, blanqueig de capitals i prevaricació

Vehicles de la Guàrdia Civil a les portes del domicili d'Oriol Soler. / Mar Martí

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres Oriol Soler, vinculat a ERC, Josep Lluís Alay, director de l’oficina de Carles Puigdemont, i David Madí, excàrrec de CiU, en un operatiu contra empresaris propers al procés, han confirmat a l’ACN fonts coneixedores. Segons apunta ‘El Confidencial’, també estaria detingut Xavier Vendrell, exdirigent d’ERC. La Guàrdia Civil els investigaria per la seva vinculació amb el moviment Tsunami Democràtic, apunta el mateix mitjà. L’institut armat ha confirmat a l’ACN que hi ha una operació tutelada pel jutjat d’instrucció número 1, amb secret d’actuacions. Hi ha diverses entrades i registres en marxa i també detinguts. Se’ls investiga per malversació, blanqueig de capitals i prevaricació.

Port de Tarragona