Els Mossos detenen un pres condemnat per homicidi que feia sis mesos s’havia evadit de Quatre Camins

Interrior del Centre Penitenciari Quatre Camins.


Recerca de Fugitius dels Mossos d’Esquadra ha detingut un reclús que feia sis mesos s’havia escapolit del Centre Penitenciari Quatre Camins, a la Roca del Vallès. Els Mossos van iniciar la investigació al mes d’abril quan van tenir coneixement que un reclús de la presó de Quatre Camins que complia condemna per homicidi havia aconseguit escapolir-se del centre amb l’ajuda d’un tercer.

A partir de les indagacions policials els investigadors van determinar que l’home, que durant molt temps canviava constantment d’ubicació en diversos punts del territori català i d’altres indrets de l’Estat espanyol, s’havia instal·lat a Badalona on rebia el suport per part diversos familiars.

Davant d’aquests fets es va establir un operatiu policial que el 27 d’octubre va permetre localitzar i detenir l’escapolit quan circulava en motocicleta per Badalona.

L’arrestat ja ha reingressat al centre d’internament.

Port de Tarragona