Mor el conductor d’una furgoneta en un xoc frontal a Roquetes

Amb aquesta són 91 les persones que han mort en accident de trànsit en el que va d'any a les carreteres catalanes

Imatge d'arxiu

El conductor d’una furgoneta ha mort aquest dijous en un xoc frontal que ha tingut lloc al quilòmetre 3 de la carretera T-342 a Roquetes (Baix Ebre). Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda. Ara s’investiguen les causes per les quals la furgoneta i un turisme ha col·lidit. La víctima viatjava sola al vehicle. El conductor del turisme, que ha resultat ferit greu, també. Aquest ferit ha estat traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers, que han fet tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, ha calgut tallar la via en els dos sentits de la marxa.
Amb aquesta víctima, són 91 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons indica el Servei Català de Trànsit, que apunta que les dades són provisionals.

Port de Tarragona