12 detinguts, 7 assistències del SEM, 20 mossos ferits, diversos vehicles policials inutilitzats i al menys 2 establiments saquejats als disturbis a Barcelona

La policia atribueix a grups d'extrema dreta l'autoria dels altercats, amb pirotècnia, barricades i contenidors cremats

Un cordó de Mossos d'Esquadra davant de concentrats a Barcelona contra les restriccions per la covid-19 / Laura Fígols

12 detinguts, 7 assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), 20 agents dels Mossos d’Esquadra ferits, cap d’ells greu, 2 furgonetes i dviersos vehicles policials inutilitzats és el balanç provisional que fa el cos policial dels aldarulls que hi ha hagut aquest divendres a la nit al centre de Barcelona després d’una concentració contra les restriccions per la covid. Els Mossos també detallen 2 furgonetes de la Brigada Mòbil (Brimo) inutilitzades i altres amb múltiples danys i 5 vehicles policials danyats (3 dels Mossos i 2 de la Guàrdia Urbana, comptant-hi una moto). El director del cos policial, Pere Ferrer, ha atribuït a grups d’extrema dreta la «violència» amb què alguns dels manifestants s’han enfrontat als Mossos.

Port de Tarragona