Detenen a un home que s’ha passejat per Huelva amb el cap d’un amic, al que ha assassinat

Fragment del video captat per un veí del moment en que la Policia inspecciona les restes.

Un home ha estat detingut per la Policia hores després de llençar a un contenidor un cap humà d’un amic seu al que presumptament ha decapitat i amb el que s’ha passejat per la ciutat. La detenció s’ha produït a un quart de deu d’aquesta nit i mitja hora després s’ha trobat la resta del cos de la víctima al seu domicili, informa Diario de Huelva.

L’autor del fet tenia antecedents penals. Diversos veïns han vist clarament com llençava a un contenidor el cap de la víctima i fugia del lloc. Ha estat durant el dia i davant testimonis. Un gran desplegament policial ha inspeccionat tots els contenidors de la zona en la recerca de la resta del cos de l’home decapitat. Es desconeix el mòbil de l’assassinat i el jutge ha decretat el secret del sumari del cas.

Port de Tarragona