Els Bombers treballen en quatre petits incendis agrícoles a Vallfogona, Artesa, Móra i Santa Coloma de Queralt

S'hi han destinat diversos vehicles i mitjans aeris que han pogut estabilitzar, controlar i extingir els focs

Imatge dels treballs d'extinció a Santa Coloma de Queralt. /BG

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dissabte a la tarda en quatre petits incendis de vegetació agrígola a Vallfogona de Balaguer, Artesa de Segre, Santa Coloma de Queralt i Móra d’Ebre. A Vallfogona hi han treballat cinc dotacions i el foc ja s’ha estabilitzat. A Artesa, s’ha controlat després de la feina de set dotacions. A Móra d’Ebre, s’ha iniciat un incendi gairebé simultàniament, a la zona del Barranc de Perles. El foc ha afectat vegetació agrícola i ja ha quedat extingit després de la intervenció de quatre dotacions i un helicòpter bombarder.

A Santa Coloma de Queralt s’ha declarat un incendi cap a un quart de quatre de la tarda i s’hi han adreçat set dotacions terrestres i un helicòpter bombarder. El foc afecta diversos bancals prop de la carretera T-221 i ja s’ha estabilitzat.

Port de Tarragona