Els ciutadans britànics tornen al confinament a partir de dijous, fins el 2 de desembre

El primer ministre britànic apunta que les escoles i les universitats seguiran obertes

Boris Johnson, anunciant per la BBC el confinament.

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha anunciat aquest dissabte un nou confinament al Regne Unit que s’allargarà un mes sencer. El tancament es posarà en marxa el pròxim dijous i durarà quatre setmanes, concretament fins al 2 de desembre. D’aquesta manera es tancaran aquells comerços que no siguin essencials, els bars, els pubs i els restaurants. En canvi, seguiran obertes les escoles i les universitats. També els comerços essencials. Segons Johnson, es tracta d’unes mesures «menys restrictives» que aquelles que es van adoptar al març. Això sí, «necessàries» per tal de frenar el col·lapse dels hospitals. «Quedeu-vos a casa, salveu vides» ha demanat el primer ministre a la ciutadania.

Port de Tarragona