L’Ajuntament de Barcelona portarà a la fiscalia les pintades contra els jueus fetes durant els aldarulls de divendres

Colau assegura que les esborraran "immediatament" i trasllada tot el seu suport a la comunitat afectada

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dissabte que portarà a la fiscalia les pintades contra els jueus que es van fer durant els aldarulls del divendres. Així ho ha dit l’alcaldessa, Ada Colau, que a través de tuiter ha recordat que Barcelona és «una ciutat de pau» i «orgullosament diversa». Així doncs, ha assegurat que les pintades es denunciaran per un delicte d’odi i que s’esborraran «immediatament». Colau també ha traslladat tot el seu suport a la comunitat jueva. En aquesta mateixa línia s’ha expressat el regidor de Drets de Ciutadania i Participació del Districte de Sants-Monjuic, Marc Serra, qui ha dit també a tuiter que es tracta del «rastre» de la presència de grups neonazis a les protestes.

Port de Tarragona