103 usuaris i 35 professionals del complex de salut mental Villablanca de Reus donen positiu per Covid

Façana de l'edifici principal del centre Villablanca, que pertany al grup Pere Mata de Reus./ Núria Torres

Salut ha detectat al complex de salut mental Villablanca, pertanyent a l’Institut Pere Mata de Reus, un total de 138 positius per coronavirus. 103 dels afectats serien usuaris, mentre que 35 són professionals del centre.

El brot s’hauria detectat fa una setmana. La direcció del centre treballa per tal de reforçar el personal mèdic mentre la residència Maricel del complex de Villablanca es troba aïllada. Durant la primera onada de la pandèmia es va detectar un brot al centre residencial, tot i que aquesta vegada l’afectació és molt més important.

El centre ja hi havia pati un brot a l’abril, amb una vintena de positius.

Port de Tarragona