Estabilitzen el foc a la fàbrica de Molins, que ha provocat el colapse de dues naus i ha afectat una tercera

Protecció Civil ha activat la prealerta del PLASEQCAT. 25 dotacions han aconseguit aturar la propagació de l'incendi

Pla general d'un incendi en una fàbrica de motocicletes a Molins de Rei el 4 del 2020. / G. Urbana Molins

Els Bombers han donat per estabilitzat cap a tres quarts d’onze de la nit l’incendi en una fàbrica de motos al polígon industrial El Pla de Molins de Rei (Baix Llobregat) que crema des de dos quarts de deu. Protecció Civil ha activat la prealerta del PLASEQCAT pels fums que emanaven de l’incendi.

El foc ha afectat completament les dues naus de la firma. Segons indica el cos d’emergències, el succés no ha causat cap ferit i les 25 dotacions que hi treballen han aconseguit frenar la propagació del foc. Tot i això les flames han afectat la part superior d’una tercera nau dedicada a treballs de neteges químiques, industrials i de clavegueram. Ha resultat afectada la part d’oficines, però no el magatzem. L’empresa està situada al carrer Riera Can Pahissa, on hi ha quatre naus més d’altres firmes, l’una a tocar de l’altra.
Al lloc també hi treballa el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers. La coberta de les dues primeres naus, de l’empresa que es dedica a la fabricació de motos elèctriques, ha col·lapsat.

Port de Tarragona