Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a l’avinguda Meridiana de Barcelona

La víctima va resultar ferida greu però ha mort hores després a l'hospital

Agents de la Guàrdia Urbana en una imatge d'arxiu.

Un motorista ha mort en un xoc amb un cotxe a l’avinguda Meridiana de Barcelona, al districte de Sant Andreu. L’accident va ser dimecres a la tarda, cap a les 18.20 hores. L’home, de 40 anys, va resultar ferit greument i va ser traslladat a l’hospital, on ha mort hores després. Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Aquesta és la dotzena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any. L’Ajuntament lamenta la mort del motorista i trasllada el seu condol a la seva família i amics.

Port de Tarragona