Els catalans votaran en pavellons i no en escoles a les eleccions del 14-F

El document aprovat pel Procicat estableix dues cues per votar, una d'elles per a col·lectius vulnerables

Una urna en el moment en què ha votat un elector en un dels col·legis electorals de la ciutat de Tarragona, al maig del 2019 / Mar Rovira

En les eleccions del 14 de febrer s’utilitzaran pavellons o altres espais amplis similars que permetin una distància mínima de 2,5 metres quadrats per persona. Així ho estableix el document aprovat pel Procicat sobre l’adequació de col·legis electorals i procediment de vot. El document avançat per ‘El matí de Catalunya Ràdio’ i al què ha tingut accés l’ACN, també diu que s’utilitzaran espais alternatius a les escoles i que, en cas que no hi hagi alternativa, només s’utilitzaran com a col·legi electoral si hi ha una «desinfecció acurada». A dins dels col·legis electorals, el document preveu un mínim de dues cues per votar. Una d’específica per a col·lectius vulnerables i una altra per a la resta de votants.

Port de Tarragona