Lentitud i incidències al web del Govern en el segon dia per demanar l’ajuda de 2.000 euros pels autònoms

La pàgina ha rebut més de 406.000 peticions avui i només 4.585 autònoms s'hagin pogut registrar des d'ahir

Aina Martí / Barcelona .- La web del Govern habilitada per les sol·licituds de l’ajuda de 2.000 euros pels autònoms ha tornat a anar molt lentament i a registrar incidències en el segon dia de funcionament després que ahir es col·lapsés la pàgina pel gran volum de peticions. Segons informa el Departament de Polítiques Digitals, encarregat de dissenyar el sistema informàtic, entre les nou i les deu d’aquest dimarts s’han rebut més de 406.000 sol·licituds, però moltes no s’han pogut validar. Durant el primer dia, es van admetre 3.543 peticions. El total acumulat dels dos dies és de 4.585 sol·licituds. L’ajut es repartirà de manera cronològica, és a dir, a mesura que s’esgoti el pressupost pensat per arribar a 10.000 persones.

Port de Tarragona