Detenen un home a qui relacionen amb un homicidi a Barcelona l’any passat

El cos de la víctima va aparèixer en un domicili del barri del Bon Pastor amb signes de violència

Arxiu / Gerard Vilà

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda a Barcelona un home de 61 anys i nacionalitat espanyola per la presumpta relació amb un crim comès el 16 de novembre del 2019 al barri del Bon Pastor. El cos es va trobar a l’interior d’un domicili i presentava signes de criminalitat. Era una persona d’edat avançada i va ser localitzada amb diverses ferides, probablement d’arma blanca. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona es van fer càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i localitzar el possible agressor. Gairebé un any després ha tingut lloc la detenció que ha transcendit avui. La investigació continua oberta.

Port de Tarragona