Un veí de Roda de Berà mor en un accident de trànsit a Subirats

SCT

J.F.D.J., de 88 anys i veí de Roda de Berà, ha mort en un accident de trànsit ocorregut aquest matí al terme de Subirats, a l’Alt Penedès, informa el Servei Català de Trànsit. El sinistre s’ha registrat a l’N-340 en direcció a Barcelona minuts abans de dos quarts de set del matí.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha bolcat. A conseqüència del xoc el passatger que viatjava a la part posterior del vehicle, J.F.D.J. ha perdut la vida. El conductor i l’acompanyant davantera han resultat ferits greus i han sigut evacuats a l’Hospital de la Vall d’Hebron i al de Bellvitge, respectivament.

Arran de la incidència, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa i s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i sis ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona