Actualització: La Policia de Mont-real confirma que no s’ha trobat cap amenaça a Ubisoft i que van actuar per una trucada a emergències

Desenes d'empleats van pujar al terrat de l'edifici a refugiar-se davant l'alarma, que ha resultat ser falsa.

L’agència QMI i la Cadena RT informava aquesta tarda d’una operació policial al voltant d’un edifici de Mont-real, al Canadà, on s’ubica l’empresa Ubisoft. Al lloc, la cantonada de l’Avenue Saint Laurient-Viateur, de la ciutat canadenca es concentren multitud d’agents de policia, que han manifestat hores després de l’inici de l’alarma que havien actuat per una trucada amenaçant a emergències. Els empleats van fugir cap al terrat de l’edifici, on esperaven que els agents actuessin davant un presumpte atac, que no va existir.

La policia de la ciutat va demanra que els ciutadans evitessin la zona, que es va omplir de vehicles policials i de forces especials. No hi ha encara una versió oficial del que es tractava.

Port de Tarragona