Mor la conductora d’un turisme després d’una topada frontal amb un camió a la T-3311, a l’altura del terme d’Ulldecona

El xoc ha deixat també dues persones ferides, una d'elles en estat crític i traslladada a l'Hospital de Tortosa

Imatge del camió accidentat. / Foto: Canal Terres de l'Ebre

Una dona ha resultat morta com a conseqüència d’una topada frontal entre el turisme que conduïa i un camió a la carretera T-3311, a l’altura del terme municipal d’Ulldecona (Montsià). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït poc abans de les cinc de la tarda al punt quilomètric 11 de la via que uneix les poblacions de la Galera i la Sénia. Com a conseqüència del xoc, a més, ha resultat ferida en estat crític una altra passatgera del turisme, que ha estat traslladada a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. El conductor del camió es troba ferit de gravetat. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes del sinistre.

Arran de la incidència, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa i s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, que han hagut d’efectuar tasques d’excarceració, així com cinc ambulàncies del SEM.

Port de Tarragona