Troben morta una dona de 65 anys a l’interior del seu pis a Barcelona amb signes de criminalitat

Els familiars van alertar la policia perquè no aconseguien contactar amb la víctima

Una dona de 65 anys va aparèixer morta a l’interior del seu domicili aquest dimecres al districte de Sant Martí de Barcelona. El cos de la víctima estava estès a terra i presentava signes de criminalitat, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Es familiars de la dona van contactar amb la policia dimecres a la tarda perquè no aconseguien contactar amb ella. Quan els agents van poder accedir al pis van trobar-la morta estesa a terra. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de la mort. El cas està sota secret de les actuacions.

Port de Tarragona