Sánchez diu que el primer semestre de 2021 es podrà vacunar a una «part molt substancial» de la població contra la covid

El president espanyol anuncia que el Consell de Ministres aprovarà un "pla complet de vacunació" dimarts que ve

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que al llarg del primer semestre de 2021 «una part molt substancial» de la població espanyola podrà estar vacunada contra la covid-19 i que es farà amb «totes les garanties». El cap de l’executiu ho ha anunciat aquest divendres a La Rioja durant un acte de presentació del pla de recuperació. Sánchez ha dit que el govern espanyol està preparat per dur-ho a terme «en gairebé qualsevol escenari raonable». El president del govern espanyol ha explicat que Espanya serà un dels primers països de la Unió Europea, juntament amb Alemanya, en tenir un «pla complet de vacunació» en el qual l’executiu treballa des del setembre i que s’aprovarà el dimarts que ve en el Consell de Ministres.

Port de Tarragona