A presó dos lladres que van tancar dues dones a una habitació i van ferir els policies, a l’Hospitalet

Els arrestats, amb un total de 15 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, van tancar una de les víctimes en una habitació i van ferir els agents durant la seva detenció

Joies recuperades pels Mossos en l'operació. / CME

Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat van detenir, el 16 de novembre, dos joves de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i atemptat als agents de l’autoritat a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 9.00 hores, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori a l’interior d’un domicili a l’Hospitalet de Llobregat amb dues víctimes, una dona i la seva mare nonagenària.

Immediatament, els agents es van adreçar al lloc i van observar dos joves al terrat de l’edifici que, en veure la presència policial es van amagar cap a l’interior de l’edifici.

Els agents van localitzar una de les víctimes, la dona que els lladres havien tancat amb clau a una de les habitacions i no podia sortir-ne, mentre que la segona víctima, una dona d’edat avançada cridava des de l’interior.

Davant la situació d’urgència, els agents van pujar per la façana de l’immoble, d’uns 7 o 8 metres d’alçada, trepant per una reixa i posteriorment escalant per un fanal fins aconseguir accedir al terrat. Els agents van baixar per les escales i a l’interior del domicili, van localitzar la dona nonagenària en estat de shock i amb ferides sagnants en una de les mans.

Els agents van fer recerca per l’interior del domicili i van localitzar els dos presumptes autors, amagats darrera de la porta del bany. Els joves, que es van oposar activament a la detenció, van arribar a agredir els agents causant lesions de diversa consideració.

Durant l’escorcoll, es van localitzar diverses joies a la butxaca dels pantalons, una lot i la clau amb la que havien tancat una de les víctimes. Els arrestats, amb 15 antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona