Una jove transsexual denuncia que ha estat «brutalment agredida» a Barcelona

L'Observatori contra l'homofòbia condemna l'agressió LGTBI-fòbica

Imatge penjada a les xarxes per la víctima de l'agressió.

Una jove transsexual ha denunciat aquest divendres a través de les xarxes socials que ha patit una agressió LGTBI-fòbica a Barcelona quan sortia de casa seva. La noia, de 19 anys, ha detallat que l’han escridassat i insultat i que li han donat dos cops de puny a la cara i diverses puntades de peu i cops. L’Observatori contra l’homofòbia ha denunciat que la jove ha estat «brutalment agredida», ha condemnat els fets i s’ha posat a la seva disposició. Segons els Mossos d’Esquadra, l’agressió va tenir lloc divendres a la tarda i la jove ha fet una denúncia formal dels fets aquest dissabte al matí. La policia catalana ha posa’t en marxa una investigació dels fets conjuntament amb la Fiscalia d’odi i discriminació.
L’Observatori contra l’homofòbia ha activat els protocols que posa en marxa en aquests casos i ha tornat a reclamar «polítiques públiques efectives» per acabar amb casos com aquest.

La víctima ha explicat que viu a Barcelona des de fa dos mesos i que aquest divendres uns individus l’han agredit per la seva identitat quan sortia de casa seva. A més, ha fet publica una fotografia seva amb la cara plena de sang a causa de l’agressió.

Precisament aquest divendres era el Dia Internacional de la Memòria Trans.

Port de Tarragona