Driss Oukabir, acusat al judici del 17-A, demana marxar de la sala quan testifiquen Mossos presents a Cambrils

El segon principal acusat diu que té un "atac d'ansietat" però el president del tribunal l'obliga a quedar-se

Pla general dels tres acusats en el judici sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils el 10 de novembre del 2020 / Pool EFE

El segon principal acusat del judici del 17-A a l’Audiència Nacional, Driss Oukabir, ha demanat abandonar la sala aquest dilluns al matí quan testificaven agents dels Mossos d’Esquadra que van viure l’atac terrorista a Cambrils. Driss Oukabir és el germà gran d’un dels atacants, Moussa Oukabir, que va ser abatut la matinada del 18 d’agost. «No puc, tinc un atac d’ansietat. Si us plau, vull baixar», ha dit Driss Oukabir visiblement nerviós després que hagin declarat els agents que van abatre els cinc membres de la cel·lula de Ripoll que van atemptar a la localitat tarragonina. El president del tribunal, Félix Alfonso Guevara, l’ha obligat a quedar-se: «Assegui’s», ha ordenat.

Port de Tarragona