Detenen la dona de Mainat per intentar assaltar la casa de Canet i posteriorment demana un Habeas Corpus, que el jutge li denega

Captura de imagen del canal Cuatro. / Mediaset

La dona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, ha estat detinguda per la Policia Local de Canet de Mar per haver intentat assaltar la casa que el membre de la Trinca té en aquest municipi, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. En concret s’ha detingut dues persones. Cal recordar que la dona de Mainat és investigada per un presumpte intent d’assassinat contra el seu marit. Concretament, la dona hauria intentat acabar amb la seva vida injectant-li insulina, amb l’objectiu, presumptament, de cobrar l’herència. Sembla que la dona i un home han intentat accedir al domicili i els veïns han avisat la policia en adonar-se’n. Se’ls ha detingut en relació a un presumpte delicte de robatori amb força.
Cal recordar que Dobrowolski té una ordre d’allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú. La parella està en tràmits de divorci.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la dona ha presentat aquesta tarda una petició d’habeas corpus. Després d’escoltar-la en declaració i d’examinar els elements necessaris, el jutge ha considerat ajustada a dret la detenció.

Dobrowolski continuarà sota custòdia policial fins que els Mossos acabin l’atestat i sigui posada a disposició judicial dins del termini que marca la llei.

Port de Tarragona