Una dona de 43 anys i un home de 66, veïns de Rubí, els dos ciclistes morts en l’accident del Papiol

El conductor, que presumtament hauria envaït el carril en sentit contrari, ha estat detingut per homicidi imprudent. Un tercer ciclista es troba en estat crític.

Imatge d'arxiu d'un accident amb ciclistes implicats. / IB3tv

Dos ciclistes han mort i un tercer ha quedat ferit crític en un xoc amb un cotxe a la C-1413a al Papiol (Baix Llobregat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.52 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 5 de la C-1413a, a l’alçada de la depuradora de Rubí i del polígon industrial de Santa Rita. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i tres ciclistes s’han vist implicats en un accident. Com a conseqüència del sinistre viari, han mort dos ciclistes. El tercer ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Amb aquestes víctimes, són 97 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme i tres ciclistes s’han vist implicats en un accident. Segons sembla, el turisme hauria envaït el carril en sentit contrari. Com a conseqüència del sinistre viari, han mort dos ciclistes. Es tracta de JM.P.H., un home de 66 anys, i de M.G.R., una dona de 43 anys, tots dos veïns de Rubí. El tercer ciclista ha estat traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge. El conductor del turisme ha estat detingut per homicidi imprudent.

Port de Tarragona