Un accident i posterior incendi al monoplaça de Grosjean a la F-1 de Bahrain manté la cursa aturada 45 minuts

BBC Sport

El pilot francès Romain Grosjean ha patit un accident al poc de donar-se la sortida del Gran Premi de Bahrain de Fórmula 1 que ha iniciat un espectacular incendi. L’accident ha provocat que la cursa hagi estat interrompuda durant 45 minuts en bandera vermella. Grosjean tan sols ha patit cremades a canells i mans, però no lesions greus.

En tocar-se amb l’Alpha Tauri del rus Daniil Kvyat, Grosjean va destruir de forma espectacular i esgarrifosa seu monoplaça, que es va incendiar. Encara que per fortuna el gal no pateix danys majors, excepte petites cremades a canells i mans, segons ha informat la seva escuderia.

La cursa es va interrompre a la primera volta, en què el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) -ja matemàticament sèptuple campió del món, que sortia des de la pole, va mantenir el seu primer lloc; però en la qual l’holandès Max Verstappen (Red Bull) va avançar un i és segon.

El mexicà Sergio Pérez (Racing Point) va millorar dues places i circularà tercer quan es reprengui la prova. Una represa que es demorarà, ja que no només s’han de retirar de la pista els desperfectes de l’Haas de Grosjean -que va quedar literalment partit en dos-, sinó que cal reparar la tanca de protecció que es va deteriorar a causa de l ‘accident.

Port de Tarragona