Quatre detinguts en relació al crim de la infermera a qui van trobar lligada en un pis de Girona

Els Mossos d'Esquadra han fet tres entrades i registres simultanis a tres poblacions

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra s'endú la detinguda en relació a la mort de la dona trobada lligada en un pis de Girona. / Marina López


Marina López / Xavier Pi.- La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona ha detingut quatre persones en relació al crim de la dona a qui van trobar lligada en un pis de Girona el 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora de diàlisi a la Clínica Girona. Segons fonts properes al cas consultades per l’ACN, els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí d’aquest dilluns i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar (Selva) i Rubí (Vallès Occidental).

A Girona, han detingut un matrimoni en un pis d’un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona dimecres. El cas està sota secret de sumari.

Port de Tarragona