La plataforma Pedro Álvarez denuncia al Congrés la impunitat de l’assassinat del jove el 1992

ERC, En Comú Podem, JxCat i la CUP donen suport a la reivindicació

Juanjo Álvarez, pare de Pedro Álvarez, en una atenció als mitjans al Congrés acompanyat d'ERC, En Comú Podem, JxCat i la CUP, l'1 de desembre del 2020

La plataforma Pedro Álvarez ha denunciat aquest dimarts al Congrés dels Diputats la impunitat de l’assassinat del jove d’un tret al cap a l’Hospitalet de Llobregat el 1992. El principal sospitós és un policia nacional, però el cas es va arxivar i l’Audiència de Barcelona va rebutjar recentment que es reobrís. ERC, En Comú Podem, JxCat i la CUP han donat suport a la reivindicació. El pare del jove, Juanjo Álvarez, ha reivindicat que cal acabar amb la «impunitat» i ha defensat que cal fer «depuracions» perquè hi ha «infinitat de casos» d’abusos policials i de poder. «Si no hi ha depuracions, no hi haurà solucions», ha dit, acompanyat dels diputats Gabriel Rufián, Jaume Asens, Laura Borràs i Albert Botran.

Port de Tarragona