Detenen un conductor que ha xocat intencionadament contra un local ocupat al carrer Aragó de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres el conductor d’un cotxe que ha xocat intencionadament contra un local al carrer Aragó a l’altura de Padilla de Barcelona, ha informat la policia catalana. Segons han explicat fonts policials, el local estava ocupat i la persona detinguda n’és el propietari. Tenia intenció de denunciar la ocupació aquest divendres però finalment ha decidit encastar el seu cotxe contra el local. El detingut és de nacionalitat espanyola. Els fets han passat cap a un quart d’onze del matí. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat quatre ambulàncies i ha fet una assistència per un atac d’ansietat. La persona ha estat traslladada al CUAP Dos de Maig. Els Mossos investiguen els fets.

Port de Tarragona