Mor elconductor d’un cotxe que ha xocat amb un camió i s’ha incendiat Santa Margarida i els Monjos

El sinistre s'ha produït poc després de les 16 hores al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos

Pla general semi frontal del camió implicat en l'accident mortal a l'N-340 a l'Alt Penedès del 5 de desembre del 2020. El vehicle està calcinat. / Gemma Sánchez

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dissabte a la tarda en un xoc amb un camió a l’N-340 a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 16.10 hores al quilòmetre 1.208 de l’N-340, a tocar del polígon industrial Domenys II. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un camió i un turisme, que s’ha incendiat. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del cotxe. Pel que fa al conductor del camió, ha resultat ferit lleu. Arran de la incidència, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i quatre ambulàncies i l’helicòpter del SEM.
L’N-340 es troba tallada en el tram de l’accident en tots dos sentits i el trànsit es desvia per l’interior de la població. Amb aquesta víctima, són 98 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El cotxe implicat en l’accident mortal de l’N-340 a Santa Margarida i els Monjos, totalment calcinat, el 5 de desembre del 2020 / Gemma Sánchez
Port de Tarragona