Mor calcinat en incendiar-se el vehicle que conduïa després de caure en una sèquia a Vallfogona de Balaguer

Els Mossos investiguen les causes del succés que sembla que seria accidental

Foto Anti-radar Català

Un home ha mort calcinat aquest dilluns al matí després de caure amb el cotxe en una sèquia buida a Vallfogona de Balaguer (Noguera). Els Mossos, que han rebut l’avís cap a dos quarts de vuit del matí, investiguen les causes del succés, tot i que tot apunta a una mort accidental. Per causes que es desconeixen, el conductor i únic ocupant del vehicle, hauria sortit de la carretera per error i, després de conduir uns metres per un camp de conreu amb el supòsit de tornar a la carretera, ha caigut a la sèquia, que era difícil de veure per la vegetació densa. Després de caure, el vehicle s’ha incendiat i el conductor ha mort. Ara es treballa per confirmar la seva identitat.

Port de Tarragona