Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un altre turisme a la C-17 a les Masies de Voltregà

Amb aquesta víctima ja són 100 les persones que han perdut a la vida a les carreteres interurbanes catalanes

ACN / Antiradars Garrotxa

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dilluns en un xoc frontal amb un altre turisme a la C-17 a les Masies de Voltregà (Osona). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 18.47 hores. L’accident ha tingut lloc al quilòmetre 69, en direcció Barcelona. El conductor i únic ocupant d’un dels cotxes ha mort. En l’altre hi viatjaven quatre persones: dues han resultat ferides lleus i dues més de poca gravetat. Totes han estat trasllades pel Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital de Vic. S’han activat quatre ambulàncies, cinc patrulles dels Mossos i quatre dotacions dels Bombers. Amb aquesta ja són 100 les persones que han mort en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes catalanes.

La carretera s’ha tallat en sentit Barcelona i s’ha desviat la circulació per la BV-4608. Posteriorment s’ha tallat el trànsit també en sentit Ripoll.

Port de Tarragona