Els Mossos d’Esquadra detenen al presumpte autor de la mort d’un home de 37 anys ahir a la nit a Sabadell

arxiu

Investigació Criminal de Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada un home, de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi comès ahir a la nit, informa la Policia catalana.

Els fets van passar ahir, a les 23:00 hores, quan un home va agredir un altre al carrer Poble Bubi de Sabadell. Immediatament es van activar el serveis d’emergència que no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, un home de 37 anys. La investigació ha permès, hores després, detenir a Sabadell el presumpte autor.

El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell

Port de Tarragona