Disset ferits, cinc dels quals greus, en un incendi d’una nau industrial ocupada a Badalona

23 dotacions dels Bombers treballen per apagar les flames, que es concentren principalment a la part alta

Agents de policia custodien un carrer de Badalona on hi ha hagut un incendi de la nau. / Jordi Pujolar

Disset persones ferides, cinc de les quals greus, és el balanç provisional de l’incendi en una nau industrial abandonada i ocupada que crema des de poc abans de les nou de la nit, segons ha indicat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’immoble està situat a la cruïlla dels carrers Guifré amb Tortosa. 23 dotacions dels Bombers treballen per apagar les flames, que es concentren sobretot a la planta superior d’un edifici de quatre altures. El SEM ha activat 16 dotacions, que han traslladat els ferits a diferents centres sanitaris. Els Mossos també són a l’indret i recomanen no acostar-se a la zona per seguretat.

El SEM està muntant una Àrea Sanitària Mòbil a la zona, i el conseller d’Interior, Miquel Samper, ha anunciat a través de Twitter que s’adreçava a l’indret.

De la seva banda, els Bombers han activat el Grup de Suport Operatiu (Gros) i el Centre de Comandament. El foc continua actiu.

Port de Tarragona